lauantai 7. maaliskuuta 2009

Hengissä!

Jesh, en ole kadonnut maan päältä vaikka siltä välillä tuntuukin. Edelleen on selkä kipeä. Nyt jo sentään olen päässyt fysiatrille asti, joka totesi että mulla on varmaan ollut välilevyn pullistuma joka edelleen aiheuttaa ongelmia, koska sitä ei huomattu aikanaan. :/ Sain passituksen röntgeniin ja verikokeisiin. Onneks sentään pitkään kipeänä olosta johtunut masennus alkaa helpottamaan, kun sai edes jonkinlaisen diagnoosin. Pari viime päivää olenkin ollut reipas ja hyväntuulinen. Päätin ottaa kaiken irti sairaslomasta jos nyt kerta on pakko kököttää kotona. Voihan sitä kaikkea muutakin tehdä kuin neuloa? *Tiedän, puistattaa toi ajatus minuakin..* ;)

Ihan ensimmäisenä esittelen palkinnon jonka sain AnniKaisen blogiarvonnasta. Juuri se samainen kirja jonka sisäkannen kuvio oli arvuuteltavana! Vieraat katsoi mua bussissa kummallisesti kun purskahdin ääneen nauruun paketin avattuani. :D Mukana vielä ihana kortti ja huovutettuja sydämiä, joista toi punainen pääsee piakkoin (lue:kun viitsin) koristamaan vaaleanpunaista pipoa tuossa seuraavana. Kiitos AnniKainen!


Tämän mariomyssyn oloisen pipon tein SWTC:n Therapi langasta joka sisältää villan ja silkin ohella Jadeiittia! Eli siis kiveä! Älkää kysykö miten, ei hajuakaan... :D


Huono omakuva. Sen siitä saa kun ei aina ole kuvaajaa just sillon paikalla kun inspiraatio iskee. Hattu on ihanan lörppä. Vähän liiankin, toi valkonen nauha on testimielessä kiinnitetty jotta saisin tuntumaa tarviiko siihen laittaa kuminauha loppujen lopus. Purkaamaan en tällä kertaa rupea. Vaikka aloitinkin pipan päälaelta jotta saisin varmasti noi seitsemän sädettä päälaelle. Enkä ollut varma langan riittämisestä. Loppujen lopuksi sitä jäi puolet toisesta kerästä, taidanpa tehdä kämmekkäät, jos en kokonaan therapista niin ainakin saan niihin vaaleanpunaiset raidat.


Kun ei voi neuloa, niin jotain sitä on tehtävä. Ompeluinnostus on pitkästä aikaa puraissut mua oikeen tosissaan. Neulatyynyistä se alkoi... (Piti käydä ostamassa lasipäisiä neuloja tapahtuman kunniaksi...)


Ja puikkojen säilytykseen se on edennyt. Tämä on ihan ensimmäinen puikkopussi. Ihana kuin karkki suussa! Ja virkkuukoukutkin mahtuvat mukaan!


Toisesta tuli vähän krouvimpi. Mutta myös niin minun näköiseni. :) Kolmaskin on jo valmis, mutta se menee lahjaksi, joten kuvia saa odottaa.


Ah ihanuutta, tänne mahtuu paljon! Huomatkaa ihanat vaaleanpunaiset sakset... ;) Nyt on kaikki sukkapuikkoni "koteloituneet", vielä pitäis keksiä jotain pyöröpuikoille.

Ei kommentteja: