maanantai 11. elokuuta 2008

Ostoksia

Koskapa lähiaikoina ei ole tullut lähestulkoon mitään valmiiksi asti, olenkin tehnyt hiukan ostoksia... ;)

Laatikot sisältävät koko lanka-arsenaalini. (Miinus ne pari rullaa jotka ovat juuri nyt työn alla.) Kyllä, enempää en omista... säälittävää. :/ Tosin tossakin mulla menee ainakin vuosi enneko noi on käytetty! Laatikot olivat alennuksessa, tosin ei kovinkaan kummoisessa, mutta silti päätin vihdoin hankkia langoilleni kunnon säilytyspaikan. En kestänyt enää erinäisiä muovipusseja joka paikassa. Nyt vielä hylly makkarin seinään ja langat ovat turvassa kissoilta. (Tosin tämäkään inventaario ja lankojensiirto ei tapahtunut ilman menetyksiä... Viaton Nalle-lanka sai jälleen kerran kärsiä Savu-kissan kynsissä... ja hampaissa. Se oli ihan kuolanen, yhhh....)

Vogue Knitting lehti oli Must hankinta, samoin toi I-H-A-N-A muki! Ja Harmony neulepuikot! Olen niihin NIIN ihastunut ja tyytyväinen että aion ostaa lisää vaihtopäitä noiden 4mm, 5mm ja 6mm lisäksi. Ja sukkapuikkoja! Heti ens tilistä. ;D

Tässä vielä kuva mukista ja Harmony-puikoista lähempää.

Ostoskuvista puuttuu Elizabeth Zimmermannin kirja Knitter's Almanac. Knitting without tears ja Knitting Workshop ovat tilattuina ja toivottavasti saapuvat pian. Aivan ihana lukea Elizabethin tekstiä ja February Baby Sweater päätyi heti puikoille. Harmonyille, kuinkas muutenkaan!

Vielä lopuksi kuva siitä miltä kaikki lankani näyttivät sängylle levitettyinä. :)

Ei kommentteja: