torstai 28. elokuuta 2008

Jättipäivitys... :)

Huh, paljon päivitettävää. Ensinnäkin lahja työkaverin uudelle pikkuiselle pojalle, jonka lupasin tänne laittaa toisen työkaverin pyynnöstä. Olen myssystä ylpeä sillä sain kun sainkin sen väännettyä valmiiksi vaikka se kestikin julmetun kauan johtuen noin kuukauden kestäneestä jännetupintulehduksesta. Pisin neulomisaika taisi tuolloin olla 5 minuuttia. Pääasia että lopputulos miellytti lahjan saajaa ja itse voin olla tyytyväinen. Tämä on yksi harvoista neulomuksista joissa EI ole virhettä, outoa. ;)

Ja vielä koko lahja. Takkia en neulonut itse (edellämainituista syistä), vaan ostin sen kaverilta.

Sitten jotain muuta valmista. Tämä TeeTee:n primaverasta tehty Koolhaas oli unten mailla keskeneräisten korissa puolisen vuotta, kunnes otin härkää sar.... siis neuletta puikoista ja tikuttelin tän vihdoin valmiiksi. Täydellinen lanka, täydellinen ohje ja vain yks virhe matkan varrella! Hyvä näin.
Pakko esitellä, vaikka voinkin näyttää vain vilahduksen, koska lahjaksi tämä on menossa. Jotakin kivaa ja nopeaa lenkkimohairista. ;)
Nämä voin näyttää kokonaan, koska lahjan saaja sai jo nämä. Fetching kynsikkääthän ovat kyseessä. (Toinen tekemäni pari, ensimmäiset kun tuhosi pikkukissa... täystuho... hmmmh.) Tosin yksi kuviomalli vähemmän, ja tavallinen reunapäättely. Lahjan saaja tykkäsi paljon. Kuten arvasin, väri oli kuulemma täydellisen onnistunut valinta.
Väristä puheen ollen, olen taas Kool-aid värjäillyt. Värjätyt langat keskellä, alkuperäiset säteittäin ulompana. Ylhäällä Maija-lanka jonka lopputulos on ihana. Oikealla Novitan Wool ja vasemmalla Novitan bambu, johon väri ei tarttunut lähes yhtään. :/
Sitten saapui paketti.... Ja loput kesälomarahat meni sen siljän tien... ;) Eikä harmita, koska nämä ovat mahtavat!
Ja pakkohan niitä oli heti kokeilla! Malli Elizabeth Zimmermannin kuuluisat Mitered mittens ja lankana Novitan Wool, josta lila on tuo aikaisemmin nähty itsevärjätty. Nämä puikot on tehty koivusta, ja SUURENA erona bambupuikkoihin on että nämä ovat LIUKKAAT! Aluksi oikein vaikeudeksi asti, mutta pienellä harjoituksella se alkoi sujumaan. En voi sanoin kuvailla koinka ihana näillä on tikutella. Ja varsinkin kun ovat "vain" 15cm pitkät eivätkä tavalliset 20cm. Ero helpottaa tekemistä huomattavasti!
Ja vielä lopuksi ihana kuva kissasta laatikossa. Tämä kissa ainakaan ei ole kuollut vaan täysin elossa ja varmasti onnellinen! Jämälankakisuliini..... ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kool-aid tarttuu vain eläinkuituihin, minkä takia se ei bambuun tartu (se on kasvia). :)

Pitsineule kirjoitti...

Joo huomasin. Ei sitä tuu aina kaikkea etukäteen ajatelleeks, olis elämä muuten liian helpoa. ;) Ja mistäs se silkki sit taas tulikaan?..... *hihittelee* ;D