sunnuntai 3. elokuuta 2008

Undone

Ei ihan otsikkoon sopivasti ensimmäinen työ onkin jo valmis ja lahjottu pois. Rakkaustumput HYVIN myöhäisenä kihlajaislahjana työtovereille. Halusin koittaa näitten tekoa ja testikappaleiksi joutuivat ennalta-aavistamattomat työkaverit. Ihanaa kun joku tykkää niin paljon lahjastaan. :)


Tumput kesänurmikolla? Lahjottu myös pois yhtenä vuoden lämpimimmistä päivistä.... ja minäkö muuttaisin tapojani olla aina ja kaikkialla/-lta myöhässä? Hmmm?


Seuraavaksi jotakin huikean väristä!


Kool-aid väreillä värjättyä sukkalankaa! Yleensä inhoan keltaista, mutta tarvitsin sellaista hys-hys työhöni (siis yllätyksiä luvassa), niin pitihän sitä itse koittaa värjätä. Aivan järkyttävän ihanaa ja hauskaa oli itse värjääminen. Ja syntisen helppoa. Miten joku niin kaunis voi olla niin helppoa? Melkein pelkään tehdä tästä mitään.
Vielä saankin ihailla vyyhtiä, kunnes se tuulettuu hyvin (mangon ja appelsiinin haju hiukan laantuu, hyh!) ja sen kerin. Siihen menee aikaa koska numeroiden pyörittely ja ruutupaperi on nyt käytössä tiuhaan. Suunnittelu on kamalan vaikeaa, mutta myös hauskaa. Saas nähdä mitä tästä vielä syntyy... ;)

Ei kommentteja: