torstai 15. tammikuuta 2009

Joka vanhoja muistelee...

Se toivottavasti oppii niistä. :) Otin kuvat kakista itselleni tehdyistä vanhoista sukista. Miksi? Koska osa niistä on jo matkalla "toiselle puolelle" ja halusin muiston. Miksi? Olen himoneuloja, en tarvitse muuta syytä! ;)

Tässä ensimmäisessä kuvassa on sukkia jotka ovat valmistuneet 2004-2006 välisenä aikana... muistaakseni. Punavihreät ovat näistä vanhimmat. Valkoisissa on vahvistettu kantapää, pohja ja varpaat. Mukavat jalassa mutta paljon kertoo se, että tätä vahvistusta olen käyttänyt vain yksissä toisissa sukissa ikinä. Tekniikka on tylsää ja tarpeetonta kun sukkia on tarpeeksi monta jotta eivät kulu ihan heti puhki.


Seuraavat ovat valmistuneet 2007-2008. Rakastan noita vaaleanpunaisia lyhytvartisia, vaikka kantapäät ovat huonot ja "varret" lerpattaa. Hauskaa on se että ne ovat pari, vaikka raidat eivät ole samanlaiset. Tämä on minulta "hurjaa". Tiedän... säälittävää. :D


Sitten pari virkattua kevyttä huivia. Näitä käytän lähinnä kesällä koristuksena. Valkoisesta piti tulla pöytäliinan reuna, muuta kyllästyin. Siispä ympäri kiinteillä silmikoilla ja huivi oli syntynyt.


Tämä hihatin valmistui viime kesänä. Rakastan lankaa ja tulos on ihanan viileä ja laskeutuva. Sääli että tästä tuli hivenen liian iso. Lanka on bambua ja saatan uskaltaa neuvon mukaan pestä tämän hiukan liian lämpimässä jolloin sen pitäisi kutistua, saa nähdä.


Tässä vielä hihatin käytössä.


Viimeisenä on uusi työ. Päättelin langat jokunen päivä sitten. Eilen jaksoin vihdoin pestä ja tänään on jo kuivunut. Taisi lanka olla nappivalinta urheilua ajatellen.

Ei kommentteja: