lauantai 14. helmikuuta 2009

Laiska paljon työtä tekee.

Ah, niin totta, niin totta. Päätin neuloa Monkey sukat, no purl versiona ja varpaista aloittaen. Ei siinä mitään, mallineule on helppo ja lanka ihanaa, valmistuivat oikeen nopsaan, mutta mitäs... Kakkossukan kantapään jälkeen huomasin että sukat ovat eri kokoiset! En jaksanut purkaa kantapäätä toistamiseen, joten päätin paahtaa loppuun ja korjata tilanteen jälkikäteen.


Kun sain kakkossukan valmiiksi, etsin varpaiden jälkeen mallikuviosta tietyn kerroksen josta olisi helppo purkaa sukka kahteen osaan.

Purkamisen jäkeen neuloin väliin puuttuneen kuviokerran ja "vain" parsin sukat kasaan. Muuten ok, mutta kuvio heittää yhden silmukan verran vasemmalle. En jaksanut purkaa vaan annoin virheen jäädä muistutukseksi että vaikka jokin tuntuu helpolta, ei silti kannata jättää tarkistamatta asioita matkan varrella. :)


Ja olihan nämä kaiken vaivan arvoiset, loppujen lopuksi. Ja Mokkasukka lanka on niin ihanaa. Nytkin on jotakin siitä puikoilla.


Ah, että tykkään. Ja kovasti. :D


p.s. Hyvää Ystävänpäivää kaikille! <3

3 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tosi kauniit sukat nimittäin.

Onneksi olkoon, voitit jotain pientä minun kuva-arpajaisissa eli laitatko osoitteesi vaikkapa minun s.postiin :)

Pitsineule kirjoitti...

Iih! Mä voitin? Osoite tulee jo! *menee raijaamaan puolustuskyvyttömän miehensä kuuntelemaan taas tarinaa joka alkaa sanoilla 'neule' ja 'blogi'*

Kiitosh! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat, niin väriltään kuin malliltaankin!