torstai 5. helmikuuta 2009

Kun muut on laihiksella...

Minä se vaan tuhlaan. Helmikuu on perinteisesti lankalaihiskuukausi monelle, vaan ei minulle. Ehkä sitten ensi vuonna. ;)

Ensimmäinen ihanuus saapui kaukaa meren tuolta puolen, aina skotlannin nummilta saakka. Tai sitten kukkuloilta, maantieto ei ole koskaan ollut vahvimpia puoliani.

Jösses että osaa olla ihanan väristä! En saanut kuvattua yhdenkään kerän värien kirjoa sitten millään. New Lanarkin sivuilta saa hiukan paremman käsityksen paikasta, sen historiasta ja ihanista langoista. Todellakin laatua vähällä rahalla. Ja se lampaan ihana tuoksu! Hmmmm. :) Tumppusia näistä vielä tulee. Ja ainakin yksi pipo.


Ja jottei ihan hösseliksi menisi, on sitä jotain suomalaistakin tilattu. Ruskovillan ihanaa villasilkki lankaa. Aivan mahtava tuntu tässä langassa. Hartialämmitin on suunnitteilla jotta kipeät (kyllä, taas kerran) hartiani saisivat lämpöä vieläkin enemmän. Hauskinta tässä langassa on sen lievä epätasaisuus. Valmiista pinnasta tulee varmasti elävä!


Tässäkin jotakin suomessa tehtyä, siis tuo suklaa. Lankakin on suomessa, Hämeenlinnassa, värjättyä. Toinenkin kerä saapui tuon sinisen ohella, mutta se ehti karata saajansa luo enneko sain siitä edes kuvaa. Työkaverini Ritva omistaa nyt siis ihan nimikkolankaa! (Vilkaisehan Villamokka -kaupan blogisivuille jos et usko.) Suklaa on fazerin parasta antia sitten vadelma-karpalo-suklaan! Sääli vaan että tuotantoerä oli niin pieni että loppui täällä kaupoista viikossa ennen joulua. Onneksi olimme jokin aika sitten matkalla Huittisten läpi ja pysähdyimme huoltamolla kahvilla. Siellä sitä oli! Olis pitänyt ostaa kaks levyä.... :.( Tämä kun tuhoutui yhdessä illassa kaverin kanssa. ;)


Ja tänään oli ihan pakko kaapata kaupasta mukaan nämä ihanan vaaleanpunaiset kerät Cloudia! Kullanmuru on tykästynyt omaan cloud-kaulahuiviinsa (joka on unohtunut kuvata, mutta on siis vihreä) niin paljon että haluan itse samanlaisen.


Ystävänpäivä tuli jo! Heh hee, on siihen vielä oikeasti aikaa. Olin eilen niin kiukkunen ja suruissani että Kulta päätti yllättää etukäteen ja antaa ystävänpäivälahjani jo nyt! Kattokaa kun se on mennyt tuhlaamaan! Olen ihan sanaton! Taisi saada ihan mukavasti lomarahoja kun erosi vanhasta työpaikastaan kun näin on mennyt tuhlailemaan. Toivottavasti saan hänen yllätyksensä valmiiksi ennen oikeaa ystävänpäivää. ;)


On se ihana! Ihan ku oikea kielo... *haaveilee keväästä*

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentista :) Leila oli jo ehtinyt tilata ko. kirjan muualta, ja harmitteli, kun kuuli sinun päivän hyvästä työstä. Nyt voit ilahduttaa kirjalla jotakuta toista, jos niin haluat - vaikka ystävänpäivänä :o) Mukavaa viikonlopunjatkoa!