tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tosi ostos!

Mä hihkun täällä riemusta kattoon! Maltoin vihdoin ostaa itselleni ompelukoneen! Käytettyhän tämä on mutta hyvin huollettu ja nyt myös hyvin pesty. Vietin koneen kanssa hyvin intiimin kaksituntisen jynssäten paikat kiiltämään. (Älkää kysykö minkä väristä oli rätin huuhteluvesi...) Ohjekirjaa ei valitettavasti ollut mukana, sen jouduin tilaamaan erikseen. Varmaan tulee maksamaan maltaita nippu kopioita, mutta en välitä, mulla on uus kone!!! :D Heti on täytynyt testata, vaikka mitään varsinaista työtä en ole vielä tehnyt. Eilen tämän vasta ostin. Oli pakko ottaa leikkokukat mukaan, niin iloinen olen. Ostan muuten nykyään säännöllisesti leikkokukkia. Tossa vasemmassa nipussa ylimääräisenä olevat valkoiset orkideat kukkivat kuudetta viikkoaan, laatua halvalla. :)


Ja sit lupailemani kuva kullan kaulurista paremmassa valossa. Värit on ihan hänelle sopivat. Taisin neuloa näin: *8 oikein, langankierto, 5 oikein, kaksi yhteen vasemmalle kallistuen* jne... silmukkamäärää en tarkkaan muista, mut jotain 120 kieppeillä oli.


Lopuksi piristyskuva kissaneidistämme. Se syö vaikka mitä ja aina on pakko koittaa mitä kaikkea sen saa maistamaan. Tässä menee hyvällä ruokahalulla hedelmäkarkkia! Omituinen otus toi flikka on.


p.s. Kiitos Markka muuten kommentistasi, lämmittää yhä. :) Mulla on niin vähän ystäviä jotka ymmärtävät käsityön arvon ja jokainen kehu tekee hyvää ja saa kokeilemaan aina uutta. Kiitos!

Ei kommentteja: